Parkeerplaatsen

Wij begrijpen dat niet iedereen met de fiets, bus of benenwagen kan komen. We hebben daarom parkeerplaatsen ingericht voor de crew, vips als ook de toeschouwers. In de plattegrond hieronder zie je op welke plekken je kunt parkeren. 

LET OP VANAF 9 UUR IS DE PASTOOR MAESSENSTRAAT EN DE PASTOOR SCHULPENSTRAAT AFGESLOTEN VOOR VERKEER, DIT IS AANGEGEVEN OP DE PLATTEGROND MET ROOD !!!! VANAF 12 UUR IS DE ELKENRADERWEG AFGESLOTEN VOOR VERKEER 

Klik op de afbeelding om groter te maken.

De plattegrond is nog niet definitief. Deze zal in de loop der tijd steeds worden geüpdatet

P1. Einzelgängers – Deze parkeerplaats is bedoeld voor alle deelnemers die meelopen aan de optocht. Zij kunnen hier terecht met de door hun gekregen parkeerkaart. (Deze kun je vinden aan de industrieweg)

P2. Crew – Deze parkeerplaats is bedoeld voor de medewerkers van L1.(Deze kun je vinden aan de parallelweg)

P3. Toeschouwers – Deze parkeerplek is bestemd voor iedereen die wil komen kijken naar de Einzelgängeroptocht. Voor deze parkeerplaats is geen parkeerkaart nodig.(Deze kun je vinden t.h.v. Leienhuisweg 12)

P4. Toeschouwers – Deze parkeerplek is bestemd voor iedereen die wil komen kijken naar de Einzelgängeroptocht. Voor deze parkeerplaats is geen parkeerkaart nodig.(Deze kun je vinden t.h.v. de kruising op de Elkenraderweg – Kruisweg)

P5. Vips – Parkeerplaats 4 is bestemd voor de vips. Hiervoor is een parkeerkaart nodig met P4 erop. (Deze kun je vinden t.h.v. Marchierstraat 16)

P6. Fietsenstalling – Deze parkeerplek is alleen bedoeld voor fietsen en toegankelijk voor iedereen. (Deze kun je vinden t.h.v. parallelweg 15)

Winkelwagen
Scroll naar boven